|
|||||||
Google Forumunda Bulunan Gmail Arayuzunu Degistirmis Konusunu Görüntülemektesiniz. Gmail Arayuzunu Degistirmis Arkadaslar Temalardan Sonra Login Ekraninda da Degisiklikler Oldu Devami Gelecektir [Linkleri Sadece Kayitli Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
![]() |
Gmail Arayuzunu Degistirmis Arkadaslar Temalardan Sonra Login Ekraninda da Degisiklikler Oldu Devami Gelecektir ![]() [Linkleri Sadece Kayitli Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] dan Bakabilirsiniz. ![]()
|
| Sponsor Linkler (TasariMerkezi.Com) | |
|
|
#2 (permalink) |
![]() |
ewt bnde farkettim.
qüzzel olmş. tşkr mugi
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
geç kaldın mugi açtım ben konuyu dün
![]()
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
arkadaslar karistirmayin bu giris sayfasi
tema deil yav[Linkleri Sadece Kayitli Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Sponsor Linkler (TasariMerkezi.Com) | |
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
ha pardon bende tema değiştirdiğim için değişmiştir diye düşünüyordum pardon :b
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() |
Bu da benim temam, giriş sayfası klasik bir görüntü olacak seçilmiş sanırım herkezinki belli bir görünüm olacak ama içerisi farklı;
[Linkleri Sadece Kayitli Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...]
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arayuzunu, degistirmis, gmail |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:54 .
|